Négy K – a kiválóság jegyében

A kiváló kávé krédója, a négy alapszabály, melyeket a Caffé Perté partnerei minden körülmények között magukra nézve kötelezőnek ismernek el. E nélkül a Caffé Perté ma nem lenne az, ami: a felejthetetlen, aromában gazdag, krémes kávé szinonimája.

1. K, mint Kávé

– kizárólag első osztályú alapanyagokat szabad felhasználni, és mindig friss kávét kell szállítani

2. K, mint Kávédaráló

– csak a rendszeresen karbantartott és jól beállított daráló használatával érhető el az optimális szemcseméret

3. K, mint Kávéfőző gép

– csak a pontosan beállított hőmérséklet és gőznyomás, valamint a rendszeresen karbantartott kávéfőző garantálja az eredeti Caffé Perté minőséget

4. K, mint Kéz

– a kéz, ami pontosan tudja, hogyan kell a Caffé Perté kávékat főzni. Szakképzett és elhivatott személyzet, melynek betanítását és továbbképzését a cég üzletkötői biztosítják.

A Caffé Perté-ről

A Caffé Perté Kereskedelmi Kft. 1996 óta van jelen a magyar piacon. Anyavállalatunk 1974 óta működik az olaszországi Modenában. Budaörsön 2002 második felében nyitottuk meg európai színvonalú pörkölő üzemünket.

Cégünk a legmodernebb technológiával, egyedi olasz családi receptek alapján állítja elő a hazai piacon forgalomba hozott ötféle koffeintartalmú és koffeinmentes kávéját. Kiváló minőségű, egyenként válogatott és tisztított nyerskávé alapanyagaink Dél-Amerika leghíresebb ültetvényeiről származnak, garantálva az állandó minőséget. Közel 150 saját recept alapján személyre szabott, kizárólagos kávékeverékeket is elő tudunk állítani. Magyarországon egyedülállóan csak mi szállítunk mindig friss, heti pörkölésű kávét partnereink részére.

Több európai országban jelen vagyunk már, de fő törekvéseink közé tartozik partnerkörünk bővítése a nemzetközi piacon. Szívesen látjuk viszonteladók érdeklődését.