Egyfejes és kétfejes kávégépek

Kapszulás kávéfőző gépek, a minőség és a praktikusság jegyében

Manapság egyre nagyobb divatnak örvend az úgynevezett kapszulás kávéfőzési technika. A Caffé Perté is komoly figyelmet fordít a kapszulás, vagy más néven patronosnak is nevezett kávégépek biztosítására. Alacsonyabb és magasabb árkategóriájú gépeinkkel egyaránt kiváló minőségű kávéitalt készíthetnek, a professzionális gépeink pedig bármely kávéházban megállják helyüket.

Az elkészítés egyszerűsége a kapszula kialakításában rejlik. A kávétejszínre hasonlító műanyag tartály frissen őrölt, pörkölt kávét rejt magában, amely levegőmentesen lezárva megőrzi a kávé minden aromáját és zamatát. A kávé elkészítése igen egyszerű folyamat. Amellett, hogy kifejezetten gyorsan történik (kb. 20 másodpercet vesz igénybe), rendkívül higiénikus is, hiszen a kávézacc a főzés után a kapszulában marad, így szinte takarítanunk sem kell.

A patronos kávéfőző készülékek tehát számos pozitív tulajdonsággal rendelkeznek; praktikusak és nem csak otthoni használtra tervezték őket. A Caffé Perté széles kínálatában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.