HORECA kávéfőző típusok a tökéletes kávé készítéséhez

A megfelelő kávéfőző kiválasztása különös jelentőséggel bír a vendéglátóhelyek, éttermek, kávézók, bisztrók számára, hiszen az állandó, magas minőségű kávé biztosítása kiemelten fontos nekik. A Caffé Perté sokféle márkát és különböző típusú kávégépet kínál számukra a forgalmuknak megfelelően a naponta lefőzött kávé mennyiségéhez igazodva, melyek között a legigényesebb baristák is megtalálják kedvencüket.

A legjobb olasz gyártók kiváló minőségű Horeca kávégépei között egykaros, kétkaros és háromkaros félautomata vagy automata működésű készülékeket is talál. A Rancilio két és három karú félautomata készülékeit a forgalmas helyeknek ajánljuk, az Astoria egy és két karú félautomata vagy automata gépei között az alacsonyabb forgalmat lebonyolítók is találnak alkalmasat, a Faema csúcskategóriás klasszikus, retró kávéfőzőit kifejezetten az “ínyenceknek ajánljuk”.

Egyes készülékeink darálóval, kávécsésze melegítővel, gőzcsapppal, többféle megvilágítással, vízlágyítóval vagy kávékapszula és párna kompatibilitással és egyéb kiegészítő funkciókkal kaphatók.

Prémium minőségű olasz Horeca kávéfőző gépeinkkel garantáltan magas minőségű kávét tudnak elkészíteni. Mind a magas, mind az alacsonyabb forgalmat lebonyolító vendéglátóhelyek megtalálják a számukra legmegfelelőbb, a stílusukhoz leginkább illeszkedő gépet, amellyel garantált a tökéletes espresso, tejeskávé vagy cappuccio elkészítése.