Caffé Perté kávé rajongói klubok

A Caffé Perté országszerte több mint 1000 kávézóban, étteremben és kaszinóban várja a kávérajongókat mindig azonos minőségű, eredeti olasz kávékeverékeivel. Az állandó magas minőség titka, hogy a Caffé Perté saját pörkölő üzemet működtet Budaörsön, így mindig frissen pörkölt kávéval tudja kiszolgálni ügyfeleit. Emellett ingyenes képzés keretében betanítja partnerei baristáit az olasz kávé elkészítésének alapjaira.

A Caffé Perté országos szervízhálózatának köszönhetően garantálja, hogy ha a vendéglátós kávégépe meghibásodik, szükség esetén cseregépet is biztosít, hogy a fogyasztók a gépjavítás ideje alatt is zavartalanul hozzájuthassanak a prémium minőségű kávéhoz.

A Caffé Perté a minőségi kávét logóval ellátott csészékben kínálja a vásárlóknak. A kávés készletek, valamint Caffé Perté feliratos pólók, kötények és természetesen a Caffé Perté által forgalmazott, kiváló olasz kávékeverékek mellett kínálatukban megtalálhatók a kávé készítéséhez szükséges, különböző típusú gépek és eszközök, teák, frappék és olasz forró csokoládék is. Mindezek a budaörsi központból telefonon, vagy webáruházunkon keresztül megrendelhetők.