Az utóbbi pár évben a kávékapszulák rohamos gyorsasággal elterjedtek és hódították meg a kávéfogyasztók világát. A nagy terjeszkedés oka az egyszerű használhatóság és az egyenletesen magas minőség. Míg egy kézzel főzött kávé minősége, íze és erőssége egy kicsit minden alkalommal más lesz, a kapszulás kávé teljesen egyforma minőséget garantál minden egyes lefőzött kávé esetében

A kapszulás kávé története

A kapszulás kávé története az 1970-es években kezdődik, amikor a Nespresso kapszulás kávé létrehozásával kifejlesztettek egy olyan eljárást, amellyel a kávékapszulából a frissen őrölt kávé nagy nyomással kivonható, így a kávé megőrzi minden természetes aromáját.

 

Mi van a kávékapszulában?

A kávékapszulákban hermetikusan lezárt valódi pörkölt, őrölt kávé van, amely a fény, a levegő és a pára káros hatásaitól védve hosszú ideig megőrzi frissességét, megtartja a kávé aromáját, természetes olaj-, és zsírtartalmát.

A kapszulás módszerrel minden kávéfőzés alkalmával tökéletes kávét készíthetünk, hiszen a kapszula formája miatt a víz egyenletesen halad át rajta, így lehetővé teszi mind a 900 kávéaroma kinyerését. A kapszulás kávéval elkerülhetjük a kávéfőzés nehézségeit, mint az adott géphez a rossz kávéválasztást vagy a nem megfelelően adagolt vagy tömörített kávét.

 

Kávékapszulák típusai

Caffé Perté Nespresso-kompatibilis kapszulái

A Caffé Perténél több különböző típusú Nespresso kompatibilis kávékapszula – köztük koffeinmentes is – kapható. Az egyes kávékeverékek különböző színű kapszulákról ismerhetők fel. Egy csomagban 10 db pörkölt, őrölt kávékapszula van 100 % arabica kávéból egyadagos védőgázas csomagolásban.

Classico kávékapszula (piros): Kiváló minőségű válogatott kávészemekből készült arabica kávé, melyből telt ízű, aromában gazdag, krémesen sűrű kávét készíthetünk. Az igazi olasz eszpresszó szerelmeseinek ajánljuk.

Ricco kávékapszula (zöld) : Különleges pörköléssel készült, lágy, harmonikus ízvilággal rendelkező, kellemes aromájú arabica kávé. A Ricco kávékapszula tökéletes választás a különleges ízeket kedvelő kávéínyencek számára.

Mixed kávékapszula (vegyes):  5 db Classico (piros) és 5 db Ricco (zöld) kapszula egy dobozban.

Koffeinmentes kávékapszula (kék): koffeinmentes Nespresso-kompatibilis kávékapszula

A Caffé Perté kávékapszulái a következő Nespresso kávéfőzőkkel kompatibilisek: Citiz, Pixie, Essenza, Gran Maestra, Maestra, „U” és Lattisima.

Válasszon Ön is a Nespresso-kompatibilis kapszulás kávéink közül – és készítse el pillanatok alatt, egy gombnyomással friss kávéját.

Nespresso kávéfőzővel kompatibilis, premium kávékapszulák több ízben
Nespresso kávéfőzővel kompatibilis, premium kávékapszulák több ízben

A Caffé Perté kapszulás kávégépekhez használható patronos kávé

Patronos kávéink 100%-ban Arabica kávéból készülnek és az igazi olasz presszó kávé ízvilágát hozzák az ön otthonába. A kávépatron finomra darált és tömörített, premium minőségű kávét rejt hermetikusan elzárva a levegő, a nedvesség és a fény káros hatásai elöl, mely így megőrzi aromáját és frissességét. A patronos kávét javasoljuk otthoni és irodai használtra egyaránt, mivel könnyen és gyorsan elkészítheti vele krémes,karakteres espressoját.

Premium minőségű patronos kávéijaink 2 féle ízben, koffeinmentes változatban is kaphatók.

A Caffé Perté patronos kávéja saját patronos kávégépjeivel kompatibilis. Az Caffé Perté Espresso mini, a Caffè Pertè Touch-Cap, a Caffè Pertè Office és a Caffè Pertè Sweety egyfejes és a Caffè Pertè DOUBLE kétfejes patronos kávégépekkel gyorsan, elkészítheti kedvenc patronos kávéját.

 

Kapszulás kávékészülékek

A kapszulás kávé neve egybeforrt a tőle elválaszthatatlan kapszulás kávéfőző géppel, amely kizárólag a hozzá tartozó, egyedi szabvány alapján készült kompatibilis kávékapszulákkal használható. Ezekkel a kávéfőzőkkel gyorsan és egyszerűen elkészíthető az egyedi ízvilágú, zamatos kávé, amely sok különböző ízben és erősségben elérhető.

Nézze meg a Caffé Perté egy és kétfejes kapszulás kávéfőző kínálatát!